Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (3.02 secunde)
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
In urma cu mai bine de o luna mai multe persoane din comuna Fundeni declansau procedurile de stringere de semnaturi pentru a solicita administratiei centrale organizarea unui referendum pentru schimbarea primarului Iosif Mititelu.
In ce priveste restructurarea institutiilor guvernamentale, 58% dintre romani considera ca ar trebui facuta treptat, pe cand partizanii restructurarii imediate se ridica la 30%. In ceea ce priveste intentia de vot, Alianta continua sa conduca detasat cu 48,5%, urmata de PSD-20,4%.
Initial, membrii CNSAS au declarat ca in urma documentelor cercetate au ajuns la concluzia ca Dan Voiculescu a desfasurat activitati de politie politica. ... Imediat dupa ce CNSAS a facut public faptul ca politicianul a dat note informative la securitate, liderul conservatorilor romani a iesit la atac.
Parlamentarii PNL se delimiteaza de colega lor de partid, Mona Musca, care a declarat joi ca "asa-zisa" colaborare a sa cu Securitatea a avut la baza un angajament pe care l-a semnat "pentru siguranta studentilor straini si pentru siguranta Romaniei".
CNSAS a confirmat ieri faptul ca presedintele Traian Basescu nu are dosar la SRI. ... In 13 decembrie 2005, el cerea urgentarea procedurilor de deconspirare a colaborarii cu fosta Securitate a presedintelui Traian Basescu.
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat intr-o emisiune televizata ca este de acord cu actiunea premierului Calin Popescu-Tariceanu de a renunta la sintagma "Securitatea ca politie politica".
Presedintele PRM a recidivat intr-o conferinta de presa, cu precizarea, pentru a patra oara in cursul acestei vacante parlamentare, ca a purtat negocieri cu reprezentantii altor partide, mai putin UDMR, pentru a declansa procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
"Informatiile de la SIE, dovada ca Vadim a refuzat colaborarea" "Noi suntem pe rol cu niste date noi in privinta lui Corneliu Vadim Tudor. In acest dosarel primit de la SIE, ofiterul de Securitate scrie ca Vadim refuza colaborarea si ca si-a motivat acest refuz prin exclamatia:
Sandru a refuzat sa precizeze din ce zona provin documentele prezentate, dar a aratat ca a verificat veridicitatea documentului si ca originalul actului se afla in dosarul pe care Vadim il are la CNSAS.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
In ceea ce-l priveste pe Ioan Ghise, excluderea sa din PNL a fost hotarata cu 56 de voturi pentru si 11 impotriva. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a explicat ca este vorba de o decizie de principiu, care se va aplica tuturor liberalilor care au colaborat cu Securitatea.
CNSAS a decis ieri ca Traian Basescu nu a facut politie politica, dupa ce membrii Colegiului au primit scrisori de la institutiile detinatoare de arhive si in conditiile in care verdictul a avut la baza documente, dupa cum pretind surse din interiorul CNSAS.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a primit ieri de la CNSAS mai multe copii ale unor note informative date de doi prieteni si doi vecini de-ai sai, care l-au urmarit in anii '80, documentele facand parte dintr-un dosar al sau de urmarit.
In lipsa Monicai Macovei, juristii de la Camera "au trezit-o ieri pe ANI", dupa trei saptamani de vacanta, si au dezbatut aprins in vizorul camerelor de luat vederi cateva articole ale legii printre care si acela care defineste "categoriile de persoane care au obligatia declararii averilor".
Dupa verificari amanuntite a reiesit ca la sfarsitul lunii iunie 2005, DA Jiu inregistra debite provenite din operatiunile de compensare in valoare de 23,87 miliarde de lei vechi. ... DA Jiu avea de recuperat creante de la clienti (complexe energetice, regii de termoficare etc.) aflati in blocaj financiar.
Fostul prim-ministru al Romaniei Petre Roman dezvaluie in volumul "Intre dezordine si reforma - note politice din timpul guvernarii 1997-2000" ca CDR de la acea vreme nu l-a dorit pe Traian Basescu in functia de ministru.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale Constanta a PD, a declarat ieri ca se simte "foarte dezamagit" de declaratiile senatorului liberal Puiu Hasotti la adresa presedintelui Traian Basescu.
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
google-analytics.com